5e210b2ad0e9d1dbbeac589d_logoZT

Hallo, wij zijn Runa

Runa is een telecomadviesbureau met meer dan 20 jaar ervaring. Onze missie? Bedrijven bijstaan in het zoeken en vinden van de juiste telecomoplossing op maat.

Ons team

Wie is Runa?

Over ons

Onafhankelijke telecompartner

Bij Runa weten we dat elke organisatie uniek is. Daarom luisteren we naar uw verhaal. Onze Business Consultants komen op kennismakingsgesprek en brengen uw noden in kaart. Ze bekijken welke telecominfrastructuur er aanwezig is en gaan op zoek naar de ideale oplossing voor uw bedrijf. Daarbij houden ze rekening met kwaliteit, service en bedrijfszekerheid. We fungeren als een onafhankelijke telecompartner in house die u volledig ontzorgt.

Voor alle duidelijkheid: Runa is zelf geen leverancier. We geven advies, leggen alle voorstellen die er zijn naast elkaar en tonen u welke opties het best aansluiten bij uw wensen en noden. Nadat u gekozen heeft vormen we de tussenschakel tussen u en de operator.

Objectieve analyses

Veel bedrijven vertrouwen voor hun telecomdossier op hun vaste partners. Ze vergeten daarbij dat er op de markt nog andere en zelfs betere oplossingen bestaan, die daarbovenop ook nog eens efficiënter werken. Runa kijkt verder dan de voor de hand liggende constructies en brengt ideeën naar voor waar u in eerste instantie nog niet aan heeft gedacht.

Oplossingen op maat

Er bestaat geen passe-partoutoplossing wanneer we het over telecom hebben. Runa zorgt voor een oplossing op maat en staat u ook na de consultancy bij om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Troeven

Waarom men voor Runa kiest

Er zijn redenen genoeg om in zee te gaan met Runa. We hebben allerlei troeven die ons onderscheiden van de concurrentie:

 


Totaalaanpak

Vind de beste tarieven voor zowel mobiele als vaste telefoons.

 


Onafhankelijk

De juiste telefooncentrale voor de juiste prijs.

 


Grondige opvolging

Zorgeloos internet voor bedrijven met een minimale downtime.

 


Eén aanspreekpunt

Vind de beste tarieven voor zowel mobiele als vaste telefoons.

 


Up to date

De juiste telefooncentrale voor de juiste prijs.

 


All-in service

Zorgeloos internet voor bedrijven met een minimale downtime.

team runa

Ontmoet ons team

Bart Callewaert

Management

Meer dan 20 jaar geleden startte ik Runa op. Mijn hart ligt in de telecomwereld en die passie gebruik ik samen met mijn team om u custom-made advies te geven! Met z’n allen streven we naar grondig advies om u bij te staan in de zoektocht naar de ideale telecomoplossing.

Haytem Karoui

Management

Als manager sta ik onder andere de Business Consultants bij in complexe dossiers. Het is mijn doel om iedereen te laten groeien en zich ten volle te ontwikkelen en de klanten een uitstekende ervaring te bieden.
Een goede werksfeer is voor mij dan ook essentieel om onze jobs tiptop uit te voeren.

Emma Verfaillie

Business Consultant regio Brussel

Ik ben business consultant in Brussel. Mijn technische knowhow heeft me al vaak geholpen bij het uitdenken van grote dossiers. U kunt dus op me rekenen! Als ik langskom leg ik alles in duidelijke taal uit zodat u weet waar u aan toe bent. Waar wacht u op?

Dylan Manhaeghe

Business Consultant regio West-Vlaanderen

Is uw bedrijf gesitueerd in het oosten van West-Vlaanderen? Dan kom ik graag bij u langs als Business Consultant.
Ik luister naar uw verhaal en ga altijd het gesprek aan, alleen zo wordt het duidelijk waar u naar toe wil. U kan op me rekenen voor een duidelijk en onafhankelijk advies, gebaseerd op uw noden en wensen.

Vanessa Martens

HR & Project manager

Als projectmanager volg ik alle projecten op van Dylan en Emma. Heeft u een probleem of vraag en is Dylan of Emma uw consultant? Dan mag u steeds naar mij vragen aan de telefoon. Ik sta steeds paraat om u verder te helpen.

Charlin Ooms

Accountmanager regio Waasland

Ik ondersteun bedrijven in het Waasland bij het optimaliseren van hun communicatie en connectiviteit. Als Accountmanager werk ik nauw samen met mijn klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die hun zakelijke doelstellingen ondersteunen.

Jakub Mbiakob

Account manager regio Gent

Mijn benadering is gebaseerd op het opbouwen van sterke relaties en het begrijpen van de unieke doelstellingen van mijn klanten. Door proactief te luisteren en met creatieve oplossingen te komen, help ik hen om hun bedrijfsresultaten te verbeteren en te groeien.

Jan Amssoms

Project manager

Met een scherp oog voor detail en een toewijding aan kwaliteit, streef ik ernaar om complexe telecomprojecten soepel te laten verlopen. Ik ben gefocust op het overtreffen van de verwachtingen van mijn klanten en het opleveren van oplossingen die bijdragen aan hun succes.