5e210b2ad0e9d1dbbeac589d_logoZT

De onderhandelingspositie van RUNA voor telecomdiensten

RUNA is een onafhankelijke telecom consultant die bedrijven begeleidt bij het evalueren, onderhandelen en kiezen van telecomoplossingen die passen bij hun specifieke behoeften en budget. Met meer dan 20 jaar ervaring en een diepgaande technische kennis, is RUNA goed gepositioneerd om de kwaliteit van telecomdiensten te behouden of verbeteren, maar met veel betere voorwaarden.

Inhoud

Vaste telefonie

RUNA heeft ruime ervaring met het evalueren van vaste telefonieoplossingen en het onderhandelen van gunstige contractvoorwaarden voor bedrijven.

Door een grondige analyse van de huidige telecominfrastructuur van een bedrijf, kan RUNA suggesties doen voor verbetering en kostenbesparingen. Door te onderhandelen met telecomaanbieders, kan RUNA de beste tarieven en contractvoorwaarden bedingen voor haar klanten.

Internet

Internet is een cruciale dienst voor bedrijven, maar het kan ook een van de duurste zijn. RUNA helpt bij het evalueren van internetoplossingen en onderhandelen over de beste tarieven en contractvoorwaarden. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen voor bedrijven.

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is tegenwoordig een belangrijke dienst voor bedrijven, vooral als het gaat om het ondersteunen van mobiele werknemers en het faciliteren van hybride werken.

RUNA heeft uitgebreide ervaring met het evalueren van mobiele telefonieoplossingen en het onderhandelen over de beste contractvoorwaarden en tarieven voor bedrijven.

Operatordiensten

Naast vaste telefonie, internet en mobiele telefonie, bieden telecomaanbieders een breed scala aan operatordiensten zoals beveiliging, cloudopslag en datadiensten. RUNA kan bedrijven helpen bij het evalueren van deze diensten en het onderhandelen over de beste voorwaarden en tarieven.

Conclusie

RUNA is goed gepositioneerd om de kwaliteit van telecomdiensten te behouden of verbeteren, maar met veel betere voorwaarden. Door een grondige analyse van de huidige telecominfrastructuur van een bedrijf en het onderhandelen met telecomaanbieders, kan RUNA aanzienlijke kostenbesparingen voor haar klanten realiseren.

Als uw bedrijf op zoek is naar een betere telecomoplossing met betere voorwaarden, neem dan contact op met RUNA voor een consult en zie hoe wij kunnen helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw bedrijf.