5e210b2ad0e9d1dbbeac589d_logoZT

Client Case: Sint-Andriesziekenhuis

Sint-Andriesziekenhuis in Tielt heeft er als ziekenhuis baat bij steeds online te kunnen zijn. Het project draaide bij hen vooral om connectiviteit.

Wat zegt Sint-Andriesziekenhuis?

De samenwerking verliep prima. We hadden vooraf een duidelijke contact persoon die heel vlot reageerde. Na elke vergadering werden er ook actiepunten opgemaakt en zo verliep alles enorm vlot. We merkten een grote kennis bij de consultant en we werden stelselmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen in het dossier. Ook alle concurrenten werden onder de loep gehouden. Dit ging niet enkel om de operatoren die we zelf kenden, maar ook enkele minder bekende partners. Runa heeft geholpen bij de onderhandelingen met de uiteindelijke partner om zo de beste prijs/ kwaliteit te bekomen.

Wat heeft Runa gedaan?

Sint-Andriesziekenhuis was zelf al begonnen met het vergelijk van verschillende operatoren.
Runa werd pas later bij het proces betrokken en kon aantonen dat er bij de huidige voorstellen nog veel ruimte was voor optimalisatie. Dit zowel op vlak van opstelling als op vlak van prijs.

Runa startte een consultancy-onderzoek op en contacteerde ook partijen die Sint-Andriesziekenhuis nog niet had gecontacteerd. Uiteindelijk voerde Runa de onderhandelingen met de gekozen operator.

Daardoor werd een prijs gerealiseerd die 30% lager was dan het voorstel die Sint-Andriesziekenhuis zelf had ontvangen. Ook naar opstelling toe werd er geoptimaliseerd. Runa zorgde voor redundante oplossingen en adviseerde ook voor een hogere bandbreedte.
Iets waar Sint-Andriesziekenhuis op vandaag nog steeds erg tevreden mee is.

Samenwerken met Runa?
Contacteer ons vandaag nog om een afspraak te maken en uw project te bespreken