Met ons team begeleiden wij organisaties in België, van de lokaal verankerde kmo tot de multinational met verschillende vestigingen in het binnen- en buitenland. Ons doel? Onafhankelijk en objectief de beste oplossing vinden voor uw telecommunicatie.

Het Runa team vergadert
R

Ruimdenkend

Wij denken verder dan de rest.
Ons future proof telecomadvies is heel goed onderbouwd.
Wij stellen enkel veranderingen voor die de efficiëntie van uw bedrijf verbeteren.

U

Uniek

Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in de telecomsector. Wij werken samen met alle operatoren en kunnen zo alle technologieën voorstellen. U hoeft niet bij één enkele operator aangesloten te zijn. Wij onderzoeken alle mogelijkheden en maken specifieke combinaties op uw maat. Uw profijt en uw recht op uitstekende service van de operatoren staan centraal.

N

Nauwkeurig

Wij pluizen alle facturen, offertes, contracten en voorstellen uit. Niets zien wij over het hoofd.
Geen kleine lettertjes, maar openheid.

A

Aantoonbaar

Uw bedrijf moet met ons advies beter worden.
Wij waken over uw return on investment.

troeven

Totaalaanpak op maat

Runa gelooft niet dat een bedrijf gebaat is met standaardoplossingen op vlak van telecommuncatie. Daarom gaan wij op zoek naar het ideale totaalpakket voor uw organisatie.

Grondige opvolging van uw dossier

Runa blijft met u verbonden na hun consultancy-opdracht of na het in orde brengen van uw oplossing. Wij gaan het liefst een langtermijnrelatie met u aan en blijven graag uw dossier opvolgen.

Volledig onafhankelijk

Runa is een onafhankelijke partner die uw belangen behartigt. Enkel de oplossing die bij u past, stellen wij voor. Welke provider of welke technologie hier ook voor in aanmerking komt.

Steeds op de hoogte

Runa volgt alle bewegingen in de wereld van de telecommunicatie. U krijgt up-to-date advies, dat garanderen wij.

Eén aanspreekpunt

Bij Runa bent u geen nummer. Ons compact team reageert snel en efficiënt op uw vragen.

U hoeft niets te doen

Runa vraagt offertes aan en vergelijkt ze. Wij komen alles met u bespreken. De onderhandelingen zijn voor ons, u merkt hier niets van.
Wij zorgen enkel voor uw profijt en wij waken over de goede service van uw telecompartner.

Kennismaken met iemand van ons team?

Werken bij Runa

Wij zijn een bedrijf dat sinds de eeuw-wisseling instaat voor advies over alles in de telecom wereld. Op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en meedenken met verschillende types bedrijven is wat ons drijft. Een goede service en begeleiding voor onze klanten zijn echter de belangrijkste factoren.

Runa heeft haar kantoor in Kortrijk en bedien van daaruit bedrijven in héél het land. Je bent regelmatig onderweg en aanwezig bij klanten om in overleg de wensen van de klant uit te werken.

Geen vacature die bij je past? Gemotiveerde mensen zijn altijd welkom om ons team te versterken. Vul het contactformulier onderaan in voor een spontane sollicitatie.

Vacatures