Over ons

Wie is Runa

Runa is een telecomadviesbureau dat werd opgericht in 1999. Ondertussen zijn we meer dan 20 jaar dagelijks actief in de telecomsectorwaardoor we de markt door en door kennen. Onze missie? Bedrijven, van de lokaal verankerde KMO tot de internationale multinational, en organisaties (VZW, gemeentebesturen, ziekenhuizen, etc) in Vlaanderen bijstaan in het zoeken en vinden van de juiste telecomoplossing op maat.

Onafhankelijk telecompartner

Bij Runa weten we dat elke organisatie uniek is en daarom luisteren we ook naar uw verhaal. Onze Business Consultants komen op kennismakingsgesprek bij u en gaan dieper in op uw wensen en noden; ze bekijken welke telecominfrastructuur er al aanwezig is en gaan op zoek naar de ideale telecomsituatie voor uw bedrijf. Daarbij houden ze rekening met kwaliteit, service en bedrijfszekerheid. We fungeren als een onafhankelijke telecompartner in house die u volledig ontzorgt binnen het dossier.

Runa is voor alle duidelijkheid zelf geen leverancier. We geven advies, leggen alle voorstellen die er zijn naast elkaar en tonen u aan welke van deze voorstellen het best aansluiten bij uw wensen en noden. Nadat u gekozen heeft vormen we de tussenschakel tussen u en de operator.

Objectieve telecomanalyse

U kunt bij Runa rekenen op objectieve telecomanalyses. Werkt u met de juiste telecompartner(s)? Herbekijkt u uw contracten regelmatig? Begrijpt u de verschillen tussen alle verschillende operatoren op de markt? Kunt u wel alles doen wat u wilt doen? Kent u de groeimogelijkheden van uw huidige infrastructuur? Heeft u tijd om alle mogelijkheden regelmatig naast elkaar te leggen? Houdt u rekening met de SLA’s? …

Veel bedrijven vertrouwen voor hun telecomdossier op hun vaste partners. Ze vergeten daarbij dat er op de markt nog andere en zelfs betere oplossingen bestaan die daarbovenop ook nog eens efficiënter werken. Runa kijkt verder dan de voor de hand liggende constructies en brengt ideeën naar voor waar u in eerste instantie nog niet aan heeft gedacht.

Persoonlijk telecomadvies op maat

We geven de juiste technische input, tonen u alle opties en adviseren op maat van uw bedrijf. Kortom: persoonlijk telecomadvies op maat. Er bestaat geen passe-partoutoplossing wanneer we het over telecom hebben. Runa zorgt voor een oplossing op maat en staat u ook na de consultancy bij om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Daarvoor analyseren we uw situatie grondig, objectief en onafhankelijk. Daarna gaan we op zoek naar de beste, meest efficiënte oplossing, en dat voor zowel uw huidige leverancier, als voor andere operatoren.

Voor ons telt alleen uw bedrijf.

Vrijblijvende afspraak

troeven

Totaalaanpak op maat

In Telecom bestaan geen passe-partoutoplossingen. Daarom gaan wij op zoek naar het ideale totaalpakket voor uw organisatie. Dit zorgt voor een totaalaanpak op maat van uw bedrijf.

Grondige opvolging van uw dossier

Runa volgt uw dossier grondig op, ook na de consultancy-opdracht. We ijveren daarom ook voor een lange termijn relatie met u.

Volledig onafhankelijk

Runa is een volledig onafhankelijk telecomadviesbureau dat uw belangen behartigt. We gaan met uw parameters aan de slag en stellen alleen de oplossingen voor die daaraan voldoen, ongeacht de operator.

Steeds op de hoogte

Al meer dan 20 jaar is Runa dagelijks actief in de telecomsector. We zijn dan ook steeds op de hoogte van de meest recente evoluties en geven u gegarandeerd up-to-date advies.

Eén aanspreekpunt

Bij Runa bent u geen nummer. U heeft 1 aanspreekpunt bij Runa. Ons compact team reageert snel en efficiënt op uw vragen. U krijgt een persoonlijke projectmanager en business consultants die steeds voor u klaar staan.

U hoeft niets te doen

Runa vraagt offertes aan en vergelijkt ze. Wij komen alles met u bespreken, en u hoeft niets te doen. De onderhandelingen zijn voor ons, u merkt hier niets van.
Wij zorgen enkel voor uw profijt en wij waken over de goede service van uw telecompartner.

Ons Team

Bart Callewaert

Bestuurder

Aangenaam, ik ben Bart

Meer dan 20 jaar geleden startte ik Runa op. Mijn hart ligt in de telecomwereld en die passie gebruik ik samen met mijn team om u custom-made advies te geven! Met z’n allen streven we naar grondig advies om u bij te staan in de zoektocht naar de ideale telecomoplossing.

Beau Cikot

Business Consultant

Hey! Beau hier

Als business consultant bij Runa ga ik de baan op in de regio Oost Vlaanderen. Een goed contact met u is voor mij van hoogste belang.
Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw business.

Dylan Manhaeghe

Business Consultant

Hey, Dylan hier!

Is uw bedrijf gesitueerd in het oosten van West-Vlaanderen? Dan kom ik graag bij u langs als Business Consultant.
Ik luister naar uw verhaal en ga altijd het gesprek aan, alleen zo wordt het duidelijk waar u naar toe wil. U kan op me rekenen voor een duidelijk en onafhankelijk advies, gebaseerd op uw noden en wensen.

Emma Verfaillie

Business Consultant

Hallo! Ik ben Emma

Ik ben business consultant in het westen van West-Vlaanderen. Mijn technische knowhow heeft me al vaak geholpen bij het uitdenken van grote dossiers. U kunt dus op me rekenen!
Als ik langskom leg ik alles in duidelijke taal uit zodat u weet waar u aan toe bent. Waar wacht u op?

Haytem karoui

Salesmanager & General Management

Hoi! Ik ben Haytem

Als salesmanager sta ik de Business Consultants bij in complexe dossiers. Het is mijn doel om iedereen te laten groeien en zich ten volle te ontwikkelen.
Een goeie werksfeer is voor mij dan ook essentieel om onze jobs tiptop uit te voeren.

Vanessa Martens

HR & Project manager

Hallo! Ik ben Vanessa

Als projectmanager volg ik alle projecten op van Dylan en Emma. Heeft u een probleem of vraag en is Dylan of Emma uw consultant? Dan mag u steeds naar mij vragen aan de telefoon. Ik sta steeds paraat om u verder te helpen.

Kennismaken met ons team?

Werken bij Runa

Zin om ook bij ons team te komen werken en onze mensen beter te leren kennen? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures.

Runa is een bedrijf dat al sinds eind jaren ’90 samenwerkt met alle types bedrijven. Onze corebusiness is telecom en daar willen we ook volledig van up-to-date zijn. De nieuwste ontwikkelingen volgen en meedenken met andere bedrijven is wat ons drijft. Een goeie service voor en begeleiding van onze klanten is daarbij van het hoogste belang.

Runa is gesitueerd in Kortrijk. Van daaruit trekken we door het hele land om bedrijven bij te staan en in overleg met de klant de juiste oplossingen uit te werken.

Geen vacature die bij je past? Gemotiveerde mensen zijn altijd welkom om ons team te versterken. Vul het contactformulier onderaan in voor een spontane sollicitatie.

Ontdek onze vacatures!