EEN FYSIEKE TELEFOONCENTRALE OF IN DE CLOUD?

De telefooncentrale die bij u past

contact

Welke telefooncentrale past bij uw bedrijf?

De communicatie tussen uw medewerkers en met de buitenwereld moet altijd optimaal verlopen. Niets is zo vervelend voor een organisatie als onbereikbaar zijn of een oproep missen. Ook een klant wil geen bezettoon horen of minutenlang in wacht staan. Daarom is een telefooncentrale die past bij de omvang van uw bedrijf noodzakelijk.

Hoe koopt u de juiste telefooncentrale?

De juiste telefooncentrale kopen voor een bedrijf met een andere corebusiness dan telecom is niet simpel, vooral omdat het aanbod enorm is en omdat er weinig pure telecommanagers bestaan. Meestal neemt IT, de financiële directeur of de zaakvoerder dit erbij. Runa neemt daarom het onderzoek en vergelijk van de centrales op zich en u hoeft enkel nog een keuze te maken. Zo kan u zich focussen op andere belangrijke taken. Uiteraard geven onze business Consultants voldoende duiding bij de conclusie, zodat u een goed onderbouwde keuze kunt maken.

Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden: hosted telefooncentrale, VoIP telefooncentrale, digitaal, SIP, Hybride, koppeling met teams, etc. Dat een goed doordachte keuze noodzakelijk is.

Laat u informeren door een van onze Business Consultants

De juiste telecomoplossing, voor de juiste prijs

De juiste telecomoplossing voor de juiste prijs. Dat is waar Runa naar op zoek gaat. Er bestaan veel verschillende soorten telefooncentrales met verschillende functies. Runa bekijkt eerst de situatie binnen uw bedrijf. U hebt misschien een telefooncentrale die met enkele ingrepen opnieuw optimaal werkt, of misschien is uw centrale dringend aan vervanging toe? Belt u vaak internationaal? Loopt uw communicatie vooral nationaal? Zijn er meerdere vestigingen? Eén of meerdere sites? Het zijn allemaal vragen die we stellen om de beste keuze te kunnen maken.

Wij stellen u alle mogelijkheden voor die bij u passen.
Een fysieke installatie bij u op bedrijf of een hosted centrale op een externe server.
Of waarom niet een hybride telefooncentrale die zowel fysiek als in de cloud werkt?

Wees gerust, wij leggen u de verschillen goed uit en helpen u bij uw keuze.
we vragen ook offertes aan bij de verschillende partners die in aanmerkingkomen voor uw specifieke telecomnoden en verbeterpunten. Deze worden vergelekenen aan u voorgelegd. Runa evalueert voor u, en adviseert u.

Een nieuwe telefooncentrale op maat van uw bedrijf?

We staan te popelen om u te adviseren! Maak een afspraak

Een nieuwe telefooncentrale op maat van uw bedrijf?

Wij zoeken de optimale oplossing voor uw organisatie

U staat niet alleen

telefooncentrale op maat van uw bedrijf?

Fysieke centrale of in de cloud?

Wij zoeken de optimale oplossing

Fysieke centrale of in de cloud?

Vlotte communicatie met klanten

Contact

Met ons team begeleiden wij organisaties in België, van de lokaal verankerde kmo tot de multinational met verschillende vestigingen in het binnen- en buitenland. Ons doel? Onafhankelijk en objectief de beste oplossing vinden voor uw telecommunicatie.

Het Runa team vergadert
R

Ruimdenkend

Wij denken verder dan de rest.
Ons future proof telecomadvies is heel goed onderbouwd.
Wij stellen enkel veranderingen voor die de efficiëntie van uw bedrijf verbeteren.

U

Uniek

Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in de telecomsector. Wij werken samen met alle operatoren en kunnen zo alle technologieën voorstellen. U hoeft niet bij één enkele operator aangesloten te zijn. Wij onderzoeken alle mogelijkheden en maken specifieke combinaties op uw maat. Uw profijt en uw recht op uitstekende service van de operatoren staan centraal.

N

Nauwkeurig

Wij pluizen alle facturen, offertes, contracten en voorstellen uit. Niets zien wij over het hoofd.
Geen kleine lettertjes, maar openheid.

A

Aantoonbaar

Uw bedrijf moet met ons advies beter worden.
Wij waken over uw return on investment.