overal bereikbaar met uw zakelijke telefonie

Zowel voor vaste als mobiele telefonie

Contact

Tarieven en formules voor vaste en mobiele telefonie

Iedere provider heeft zijn eigen formules en tarieven voor zowel vaste als mobiele telefonie. Als u niet beweegt, dan beweegt uw provider meestal ook niet. En dit terwijl de markt constant verandert.
Misschien krijgt u elders wel een lagere prijs voor exact dezelfde dienst?
Of betaalt u dezelfde prijs voor meer? De wereld van zakelijke telefonie is complex en evolueert.

Runa bewandelt meer paden dan die van Proximus, Telenet en Orange. Ook andere b2b-spelers hebben aantrekkelijke tarieven en kwalitatief is er geen verschil. Uw situering bepaalt hier wat de beste keuze is. Wij zoeken dit uit aan de hand van checks en begeleiden u naar het juiste mobiele verhaal. Dat is er een van pro’s en contra’s. Het is een kwestie van de oplossing te kiezen die het best aansluit bij uw business. Runa helpt u bij deze keuze.

Van telecomprovider veranderen?

Wilt u van telecomprovider veranderen? Als u de mogelijkheden niet vraagt, dan zal u ze ook niet te weten komen.
Hier knelt vaak het schoentje bij veel bedrijven. Ze hebben er de tijd niet voor, ze weten niet bij wie ze moeten aankloppen, en als ze al antwoord krijgen, dan is het moeilijk om de offerte te doorzien.

Veranderen van operator is heel gemakkelijk.

Van telecomoperator veranderen is gemakkelijk. Daarvoor is Runa er. Wij nemen de administratie op ons. Runa analyseert uw behoeftes op het vlak van zakelijke vaste telefonie, en zorgt voor een objectief vergelijk van alle passende providers. Op basis hiervan zal Runa u adviseren, dit kan zowel bij uw huidige provider als bij een nieuwe provider zijn. Het administratieve luik wordt opgenomen door uw persoonlijke projectmanager en u kunt zich focussen op andere taken.

Maak kennis met onze werknemers

Runa onderhandelt de sterkste tariferingen voor u

Uw business staat centraal. Daarom onderhandelt Runa de sterkste tariferingen voor u en zoekt het voor u uit of uw zakelijk abonnement wel bij uw bedrijf past.
We negotiëren met uw bestaande telecomoperator of polsen bij een andere.
Het aanbod vergelijken nemen we ook voor onze rekening. We bezorgen u een duidelijk en nauwkeurig overzicht en als u kiest voor de voorgestelde verbetering, dan kunnen wij dit ook voor u in orde brengen.

Hoog tijd om uw telefonie te updaten? Neem contact metons op en wij komen langs!


Waarom twijfelen?

Overschakelen naar VOIP (Voice over IP)?

Bij overschakeling naar een nieuwe provider verandert er technisch niets

Wij zoeken de geschikte operator

Wij volgen alle operatoren op de voet

Wilt u ook winnen?

Contact

Met ons team begeleiden wij organisaties in België, van de lokaal verankerde kmo tot de multinational met verschillende vestigingen in het binnen- en buitenland. Ons doel? Onafhankelijk en objectief de beste oplossing vinden voor uw telecommunicatie.

Het Runa team vergadert
R

Ruimdenkend

Wij denken verder dan de rest.
Ons future proof telecomadvies is heel goed onderbouwd.
Wij stellen enkel veranderingen voor die de efficiëntie van uw bedrijf verbeteren.

U

Uniek

Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in de telecomsector. Wij werken samen met alle operatoren en kunnen zo alle technologieën voorstellen. U hoeft niet bij één enkele operator aangesloten te zijn. Wij onderzoeken alle mogelijkheden en maken specifieke combinaties op uw maat. Uw profijt en uw recht op uitstekende service van de operatoren staan centraal.

N

Nauwkeurig

Wij pluizen alle facturen, offertes, contracten en voorstellen uit. Niets zien wij over het hoofd.
Geen kleine lettertjes, maar openheid.

A

Aantoonbaar

Uw bedrijf moet met ons advies beter worden.
Wij waken over uw return on investment.