1 centraal aanspreekpunt

Projectmanagement

Contact

Bij Runa bent u geen nummer

Herkent u zich hierin:

Telecom komt als extra bij uw takenpakket. U hebt de resources niet voor een degelijke opvolging. U heeft geen tijd om alle contracten regelmatig te herbekijken. U blijft bij uw huidige operator om administratie te vermijden. U bent het beu om telkens in de wachtrij te staan bij uw telecomoperator…

Kies voor projectmanagement. U krijgt een persoonlijke projectmanager binnen Runa die elke dag voor u klaarstaat. Zij brengen uw telecomadministratie in orde en nemen contact op met de providers wanneer er iets niet blijkt te kloppen of er onduidelijkheden zijn. Zo kunt u uw tijd optimaal besteden aan uw dagelijks takenpakket.

Leer uw projectmanager kennen!

Opvolging van het volledige telecomdossier

Runa zorgt voor de opvolging van het volledige telecomdossier. Alles begint bij consultancy, maar dat advies draait om meer dan louter technische oplossingen. Merkt u dat alles wel soepel draait, maar dat het administratieve luik te veel tijd en energie vraagt? Dan is projectmanagement wat u zoekt.

Runa begeleidt u naar de juiste oplossing zowel technisch als administratief. We volgen het opleveringsproces op, zorgen voor de correcte afsluiting van uw huidige diensten, staan in contact met uw IT-partij, doen factuurcontrole, enz.

Voor al deze stappen koppelen we steeds terug, zodat u weet wat er speelt. Ondervindt u technische problemen zoals een uitval? Dan nemen wij dit op met de leverancier(s) en zorgen we ervoor dat u snel weer aan de slag kan. We vormen de schakel tussen u en de operator(en) en zorgen ervoor dat u zonder kopzorgen uw taken kan verderzetten.

Geen gepingpong meer tussen verschillende leveranciers!

Kies voor projectmanagement en geef uw zorgen uit handen

Interessant. Vindt u niet?

1 centraal aanspreekpunt van A tot Z

Wij handelen alles af

Interesse in vlot project management?

Kies voor projectmanagement en geef uw zorgen uit handen

Geen gepingpong meer tussen verschillende leveranciers!

Laat ons alles regelen