Nooit meer te traag internet in uw bedrijf

Zakelijk dataverkeer en internetverbinding

Contact

Wie is de beste internetprovider?

Wie is de beste internet provider voor uw bedrijf? Dat is waarnaar we op zoek gaan. U wilt immers niet dat uw internet uitvalt en u wilt al helemaal niet weten wat zo’n internet loze dag u kan kosten. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden op de markt. Runa gaat samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Heb ik een internetback-up nodig?

Met een internetback-up kan uw bedrijf een uitval vermijden, mits u op een (kosten) efficiënte wijze kiest voor de optimale combinatie.

Dataverkeer tussen de verschillende vestigingen of tussenmedewerkers die extern aan het werk zijn, gebeurt over het internet of op een privé-netwerk. Voor de fysieke connectie bestaan er verschillende technologieën zoals koperdraad, glasvezel, COAX, draadloze verbindingen, 3G, 4G, 5G… Al deze technologieën hebben hun waarde al bewezen en worden overal gebruikt.

Een combinatie van deze technologieën zorgt voor een back-up van uw internetconnectie.

Zakelijk internet wordt zo dus een van de belangrijkste dragers binnen het bedrijf, vooral wanneer u gebruik maakt van een cloud-centrale of voIP.

Wat zijn nu de beste internetmogelijkheden voor u?

Om de beste internetmogelijkheden voor u te vinden komen onze Business Consultants bij u langs en stellen vragen zoals:

Welke bandbreedte heeft u nodig? Wat zijn de kernactiviteiten van uw bedrijf? Wat is de kwaliteit van de verbinding? Heeft u een back-uplijn? Wat is de structuur van de redundantie? Welke verbindingen zijn mogelijk op elk van uw vestigingen? Hoeveel werknemers heeft u? Wat zijn uw toekomstplannen voor uw business?...

Aan de hand van die informatie onderzoekt Runa wat de beste mogelijkheden zijn voor u. Wij gaan op zoek naar een zakelijke internetverbinding die qua snelheid perfect aansluit bij uw gebruik.

Door onze onafhankelijkheid kan het gerust zijn dat verschillende technologieën bij verschillende providers worden afgenomen, maar daar hoeft u door de hulp van uw persoonlijke projectmanager weinig tijd aan te besteden.

Uiteraard gebeurt een combinatie enkel als dit in uw voordeel is. Prijs is belangrijk, maar zeker niet de prioriteit. Kwaliteit, techniciteit en service bij uitval zijn dat wel.

niet tevreden over de snelheid van uw internet?

Nood aan een babbel met onze Business Consultants?

Contacteer ons voor vrijblijvende afspraak!

Altijd een internetverbinding

Probleemloos dataverkeer

Contact

Met ons team begeleiden wij organisaties in België, van de lokaal verankerde kmo tot de multinational met verschillende vestigingen in het binnen- en buitenland. Ons doel? Onafhankelijk en objectief de beste oplossing vinden voor uw telecommunicatie.

Het Runa team vergadert
R

Ruimdenkend

Wij denken verder dan de rest.
Ons future proof telecomadvies is heel goed onderbouwd.
Wij stellen enkel veranderingen voor die de efficiëntie van uw bedrijf verbeteren.

U

Uniek

Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in de telecomsector. Wij werken samen met alle operatoren en kunnen zo alle technologieën voorstellen. U hoeft niet bij één enkele operator aangesloten te zijn. Wij onderzoeken alle mogelijkheden en maken specifieke combinaties op uw maat. Uw profijt en uw recht op uitstekende service van de operatoren staan centraal.

N

Nauwkeurig

Wij pluizen alle facturen, offertes, contracten en voorstellen uit. Niets zien wij over het hoofd.
Geen kleine lettertjes, maar openheid.

A

Aantoonbaar

Uw bedrijf moet met ons advies beter worden.
Wij waken over uw return on investment.