gestroomlijnde communicatie

Optimaal zakelijk internet en dataverkeer

Contact

Dataverkeer tussen de verschillende vestigingen of tussen medewerkers die extern aan het werk zijn, gebeurt over het internet of op een privé netwerk. Voor de fysieke connectie bestaan er verschillende technologieën zoals koperdraad, glasezel, coax, draadloze verbindingen, 3G, 4G, … Al deze technologieën hebben hun waarde al bewezen en worden overal gebruikt.

Maar wat als uw zakelijke internetverbinding uitvalt?

Dan zorgt een combinatie van deze technologieën voor een back-up van uw internetconnectie. Zakelijk internet wordt dus een belangrijke drager binnen het bedrijf, vooral wanneer u gebruikt maakt van een cloud centrale of VOIP.

Want u wil niet weten wat een dag zonder internet u kost. Als bedrijf kan u dit vermijden, mits dat u op een (kosten) efficiënte wijze kiest voor de optimale combinatie. U wilt namelijke maximale bandbreedte op uw vestiging en misschien is upload van groter belang dan download voor u?

Glasvezel of coax?

U hebt ongetwijfeld al gehoord van de glasvezel, maar is dit wel de juiste oplossing voor uw bedrijf? En welke andere mogelijkheden zijn er?

Wat zijn de mogelijkheden op uw vestiging(en)?

Welke technologieën zijn geschikt voor uw bedrijf?
Welke technologieën zijn er op uw locatie technisch mogelijk?
Wat is de kost van de installatie?
En zoveel meer.

Runa onderzoekt dit voor u.
Wij gaan op zoek naar een zakelijke internetverbinding die qua snelheid perfect aansluit bij uw gebruik.

Door onze onafhankelijkheid kan het gerust zijn dat verschillende technologieën bij verschillende providers worden afgenomen.
Enkel als dit in uw voordeel is uiteraard. Prijs is belangrijk, maar zeker niet het belangrijkste. Kwaliteit en service bij uitval is minstens even belangrijk.

niet tevreden over de snelheid van uw internet?

Wij zoeken uit welke technologie technisch mogelijk is

Ontdek welke verbindingen mogelijk zijn

Altijd een internetverbinding

Probleemloos dataverkeer

Contact

Met ons team begeleiden wij organisaties in België, van de lokaal verankerde kmo tot de multinational met verschillende vestigingen in het binnen- en buitenland. Ons doel? Onafhankelijk en objectief de beste oplossing vinden voor uw telecommunicatie.

Het Runa team vergadert
R

Ruimdenkend

Wij denken verder dan de rest.
Ons future proof telecomadvies is heel goed onderbouwd.
Wij stellen enkel veranderingen voor die de efficiëntie van uw bedrijf verbeteren.

U

Uniek

Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in de telecomsector. Wij werken samen met alle operatoren en kunnen zo alle technologieën voorstellen. U hoeft niet bij één enkele operator aangesloten te zijn. Wij onderzoeken alle mogelijkheden en maken specifieke combinaties op uw maat. Uw profijt en uw recht op uitstekende service van de operatoren staan centraal.

N

Nauwkeurig

Wij pluizen alle facturen, offertes, contracten en voorstellen uit. Niets zien wij over het hoofd.
Geen kleine lettertjes, maar openheid.

A

Aantoonbaar

Uw bedrijf moet met ons advies beter worden.
Wij waken over uw return on investment.