Persoonlijk en onafhankelijk telecomadvies

Telecomadvies op maat

Contact

Hoe telecomoperatoren vergelijken?

Waarom blijft u vertrouwen op de formules die uw huidige telecomoperatoren aanbieden? Heeft u de verschillende operatoren al eens vergeleken? Al eens de markt verkend naar andere en misschien wel efficiëntere oplossingen? Al eens gedacht aan een doorlichting van uw infrastructuur?

Waarschijnlijk niet.

Het is ook niet eenvoudig om te weten wat u nodig heeft met het oog op de toekomst. Daarnaast is het ook niet evident om alle technische vaktermen, voorstellen en tarieven van de verschillende operatoren aan te vragen en te vergelijken. En laat ons eerlijk zijn… het is een enorm tijd rovend werk, waar u geen tijd voor heeft.

Onafhankelijk telecomadvies is daarom noodzakelijk. Runa stelt de kritische vragen, analyseert minutieus alle documenten, offertes, facturen, installaties enz. om daarna een duidelijk compleet adviesrapport te overhandigen, met de nodige duiding.

Telecomadvies nodig? Maak een afspraak!

Runa staat aan uw kant

We geven persoonlijk advies dat aangepast is aan uw bedrijf. Dit doen we door een open en kritisch gesprek te voeren. We schatten uw verwachtingen en noden in en gaan aan de hand van deze input aan de slag voor u.

Runa kijkt verder dan de voor de hand liggende oplossingen. U krijgt advies over telecomconstructies die passen bij de visie van uw bedrijf en waarbij rekening wordt gehouden met alle voorwaarden die u stelt.

U ontvangt een onderzoek met daarin enkel de leveranciers die aansluiten bij uw wensen en noden, en die u zelf wilt. Op basis van ons dossier en advies maakt u een keuze. Het dossier en de duiding zijn transparant en geven alle voor- en nadelen van de oplossing weer.

Bij Runa bent u geen nummer. U wordt begeleid door een persoonlijke Business Consultant en een persoonlijke projectmanager die van A tot Z op de hoogte zijn van uw dossier. Zij staan elke dag paraat om uw commerciële, administratieve en projectgerelateerde vragen te beantwoorden. Geen lange wachtrijen aan de telefoon maar snelle en efficiënte hulp.

Leer onze werknemers kennen!

Wij staan aan uw kant

Onafhankelijk telecomadvies

Onafhankelijk telecomadvies, dat is waar het bij Runa om draait. We zijn geen leverancier, maar een adviesbureau, daardoor kunnen we elke operator op de Belgische markt kritisch evalueren rekening houdend met uw parameters. Wil u uw huidige operator doorlichten? Dan doen we dat. Op zoek naar een volledig nieuwe oplossing? Wij stellen een rapport op met daarin alle operatoren die voldoen aan uw eisen

Geïnteresseerd in ons advies?

Uw telecom verbeteren

Wij kennen alle operatoren

Contact

Met ons team begeleiden wij organisaties in België, van de lokaal verankerde kmo tot de multinational met verschillende vestigingen in het binnen- en buitenland. Ons doel? Onafhankelijk en objectief de beste oplossing vinden voor uw telecommunicatie.

Het Runa team vergadert
R

Ruimdenkend

Wij denken verder dan de rest.
Ons future proof telecomadvies is heel goed onderbouwd.
Wij stellen enkel veranderingen voor die de efficiëntie van uw bedrijf verbeteren.

U

Uniek

Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in de telecomsector. Wij werken samen met alle operatoren en kunnen zo alle technologieën voorstellen. U hoeft niet bij één enkele operator aangesloten te zijn. Wij onderzoeken alle mogelijkheden en maken specifieke combinaties op uw maat. Uw profijt en uw recht op uitstekende service van de operatoren staan centraal.

N

Nauwkeurig

Wij pluizen alle facturen, offertes, contracten en voorstellen uit. Niets zien wij over het hoofd.
Geen kleine lettertjes, maar openheid.

A

Aantoonbaar

Uw bedrijf moet met ons advies beter worden.
Wij waken over uw return on investment.