Yello

Yello is een outbound callcenter die leads en afspraken genereert voor verschillende organisaties. Telecom is dus een cruciaal punt binnen de organisatie, zowel naar kwaliteit als naar pricing.

De vraag van Yello was als standaardoplossing technisch niet mogelijk, maar Runa heeft een oplossing samengesteld die perfect inspeelt op de zeer specifieke noden als callcenter. Mettertijd kreeg Yello van haar klanten meer inbound projecten.

Wat zegt Yello?

Runa heeft hier snel in geschakeld en gezorgd dat we een centrale hebben die dit perfect kan ondersteunen. Alle functies die nodig zijn en ons toelaten om efficiënt te werken werden door Runa voorgesteld. De integratie met onze eigen callcentersoftware was ook absoluut geen issue.

Elk vraagstuk werd door Runa opgevangen door middel van maatwerk, telkens rekening houdend met ons budget.

Wat heeft Runa gedaan voor Yello?

We hebben hier een hybride lokale centrale geplaatst, waarop we zowel SIP als ISDN op hebben geactiveerd. Door de beperking van het aantal simultane gesprekskanalen hebben we geopteerd om 2 technologieeën met elkaar te integreren.
Resultaat?
Yello heeft geen beperking in aantal lijnen, en werken op de meest kostenefficiente manier, mét redundantie.

Voor de callagents was het van belang om snel van project te kunnen switchen. Runa maakte dit mogelijk door verschillende uitgaande nummers te linken aan verschillende projecten.