Verhaert New Products & Services

Verhaert New Products & Services is een bedrijf dat andere organisaties helpt bij de innovatie van hun business. Dit met de juiste technologieën, en waarbij bedrijfszekerheid dus van groot belang is.

Wat zegt Verhaert New Products & Services?

Verhaert heeft in Runa een goede samenwerkingspartner gevonden voor haar telecom. Runa is ruimdenkend in het vinden van oplossingen.

Wij appreciëren de toewijding, respect, eerlijkheid en kennis van onze accountmanager.

Wat heeft Runa gedaan voor Verhaert?

Runa heeft ervoor gezorgd dat Verhaert de afgelopen jaren steeds kon genieten van de meest recente technologieën en oplossingen.
Runa zorgde enerzijds voor de best mogelijke tarieven op de markt, en anderzijds dat ze volledig redundant zijn opgesteld voor het internet, aangezien dit toch een cruciaal punt is voor de organisatie.

De vaste telefonie werd ook volledig geoptimaliseerd, zowel naar pricing als naar mogelijkheden. De optimalisatie gebeurde vlot, aangezien er geen veranderingen moesten gebeuren op het vlak van vaste toestellen of de telefooncentrale.
Runa denkt mee met de klant, en in dit geval aan de toekomstvisie van Verhaert, waarbij flexibiliteit en schaalbaarheid zeer belangrijk zijn om hun snelle groei te ondersteunen.