Vlaamse Overheid

Al meer dan 20 jaar partners

Runa is al meer dan 20 jaar verantwoordelijk voor telecommunicatie bij de vlaamse overheid. Met tele-advies op maat van zowel de kleine als de grote gebouwen onderscheiden we ons van de rest. Als onafhankelijk bedrijf garanderen we de beste prijzen op de markt, op elk moment!

“Runa heeft de expertise om voor lange periodes in te staan voor onze behoeften op vlak van communicatie”

Vertrouwen

Elke periode van zeven jaar gaat de overheid op zoek naar het beste bedrijf om in te staan voor hun communicatie behoeften. Deze formule wordt vervolgens aangeboden bij elke instelling en uitgevoerd bij diegenen die erop intekenen. Op die manier heeft Runa veel variatie en blijven we scherp door de omvang van de interesse. Het zijn zowel gemeenten als openbare instellingen die op ons rekenen.

Hernieuwing

Ondanks de rijke geschiedenis wil dit niet zeggen dat we op onze lauweren kunnen rusten, bij elke aanbesteding dienen we opnieuw te beweizen waarom we de beste keuze zijn. Bij elke hernieuwing van het contract is dit altijd gelukt

Elke dag

Steden en gemeenten kunnen elke dag rekenen op onze services. Ze hoeven hiervoor zelf niets te doen, Runa houdt zijn klanten het jaar door op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.