Floorconcepts

Floorconcepts is een bedrijf die zich richt op natuurlijke houtverzorgingsproducten voor binnen en buiten. Dit bedrijf is actief over gans België, en ook internationaal.

Floorconcepts was in eerste instantie niet op zoek was naar een oplossing op telecomvlak. Het bedrijf stond er wel voor open om het gesprek aan te gaan en ons uit te dagen.

Wat was de letterlijke vraag van Floorconcepts?

Wat kunnen jullie ons bijdragen op vlak van communicatie? Een efficiënter systeem rekening houdend met de financiële belangen van het bedrijf?

Wat heeft Runa gedaan voor Floorconcepts?

We hebben de volledige situatie onder de loep genomen en vrij snel vastgesteld dat er wel degelijk een optimalisatie mogelijk was. Wij focussen in eerste instantie op de kwaliteit, de specifieke business en noden van onze klant, en daarna pas op de prijs.

Internetconnectiviteit is voor Floorconcepts héél belangrijk voor de communicatie naar klanten en leveranciers toe. Bijgevolg hebben we deze redundant gemaakt, wat voordien niet het geval was. Communicatie naar klanten toe wordt vanaf nu dus gegarandeerd.

Door de juiste telecomopstelling te implementeren had Floorconcepts een duidelijke kostenefficiënt in house. Hierdoor komt een budget vrij om later verder te gaan investeren in een hybride centrale wat meer functionaliteiten en mogelijkheden met zich meebrengt.

Conclusie: een efficiënter systeem gekoppeld aan een concrete ROI.