Eurochair Projects

Eurochair Projects is leverancier van horeca meubilair, project meubilair zoals evenementen en meubilair voor de zorgsector (woon- en zorgcentra, ziekenhuizen,…).

Op de site bestond een zeer oude telefooncentrale dienende voor een tweetal bedrijven (een productie-entiteit & wij als salesoffice).
De productie-entiteit werd echter overgeplaatst naar het buitenland waardoor de centrale te groot, log en te duur werd voor ons bedrijf.

Daarom hebben wij Runa aangesproken die ons een mooi voorstel deed voor het internetgebeuren en een nieuwe telefooncentrale. Deze centrale zal ons een mooie kostenbesparing opleveren in de komende jaren. Zij gingen professioneel te werk en hebben ons begeleid in de omschakeling.

Wat zegt Eurochair?

Alles verliep naar wens en de firma Runa is zeker een bedrijf om te vertrouwen en op te bouwen.

Wat heeft Runa gedaan voor Eurochair?

Na het analyseren van de organisatie werd er een overzicht opgesteld van de noden en verwachtingen waarbij er een aantal producten en diensten konden geschrapt worden.

Hierbij werd een cloudcentrale voorgesteld dat de organisatie future proof zou maken (verhuis, groei,…) en werd de internetlijn up to date gebracht naar redundantie en stabiteit toe.

Ondanks het aanleveren van het nieuwe systeem met uitgebreide functionaliteiten en extra  kwaliteit kon er toch een besparing verwezenlijkt worden.
Een duidelijke ROI voor de organisatie. Hierbij werd Eurochair Projects volledig begeleid in het onderzoeken van de bestaande contractvoorwaarden en het kosteloos opzeggen van de bestaande contracten.