Boekhoudkantoor & Fiscaliteit Six-Labens

Boekhoudkantoor & Fiscaliteit Six-Labens is een kantoor in volle ontwikkeling. De belangrijkste werktool voor hun werknemers is het gebruik van internet en telefonie. Hier is telecom dus een belangrijke factor.

Wat was de vraag van Boekhoudkantoor & Fiscaliteit Six-Labens?

Recent is het boekhoudkantoor Six-Labens verhuisd van locatie en de vraag was om hier een optimalisatie te doen op vlak van data en telefonie.
Hier was de vraag vooral naar een kostenefficiënte centrale waarbij het op een flexibele wijze werknemers kan toevoegen aan de centrale indien nodig.
Dit gekoppeld aan een stabiele internetconnectiviteit zodat men steeds beroep kan doen op het gebruik van de centrale en boekhoudprogramma’s, hetgeen op dat moment nog niet het geval was. Internetuitval kwam zeker voor, en dat zorgde dus voor werkonderbreking, hetgeen zijn gevolgen had intern en extern.

Wat heeft Runa gedaan voor Boekhoudkantoor & Fiscaliteit Six-Labens?

Runa heeft hier een Voip centrale in de cloud geplaatst gekoppeld aan een datalijn met redundantie. De centrale is schaalbaar met het bedrijf en brengt heel wat functionaliteiten met zich mee.

Hier heeft Runa ook gezorgd dat de werking verzekerd wordt.
Dit op vlak van communicatie intern en extern.
Daarbovenop is er nu steeds toegang tot al de data en programma’s door een efficient en volledig geautomatiseerd en gemanaged systeem.

Vanaf heden kan het boekhoudkantoor dus zorgeloos werken, zonder onderbreking.