Zo bespaart u na een financieel moeilijk coronajaar

14/9/2021

Bespaar op uw telecom

Uw bedrijfstelecom is een grote kost. Een kost die steeds zonder erbij stil te staan betaald wordt, want u wilt natuurlijk niet zonder uw telefonie en internet vallen. Toch zijn deze abonnementen precies waarop u kan besparen na een lastig financieel coronajaar.

Welke contracten heeft u lopen en welke voorwaarden zijn daaraan verbonden? Zijn er contracten die u aan andere voorwaarden of scherpere tariferingen kunt krijgen? Zijn er contracten die op het punt staan af te lopen en bij een andere operator voor betere voorwaarden kunt krijgen?

Voldoet uw telecom nog aan uw noden?

Om al deze zaken te bekijken is het belangrijk te weten of uw telecom nog voldoet aan uw huidige noden. Als u besloten heeft om grotendeels over te schakelen op telewerk, dan is uw peperdure internetverbinding op kantoor misschien net iets te veel voor wat u eigenlijk nodig heeft.

Hetzelfde geldt voor uw telefonie. Zijn al die vaste toestellen wel nodig of moeten er juist bijkomen voor de werknemers die thuis geen eigen toestel hebben. Misschien moet er wel overgeschakeld worden op FMC.

Mobiele telefonie? Wanneer heeft u voor het laatste de abonnementen van uw werknemers doorgelicht? De tarieven voor mobiele telefonie evolueren voortdurend waardoor u misschien wel een hoop kunt uitsparen op uw abonnementen.

Pak uw telecom nu aan

De corona pandemie heeft voor een grote ommezwaai gezorgd binnen het bedrijfslandschap en net daarom zijn de noden van bedrijven en organisaties veranderd. Hoog tijd dus om uw telecominfrastructuur aan te passen aan de nieuwe noden, want laat ons eerlijk zijn: de situatie van voor corona zal niet snel volledig terugkeren.

Runa staat bedrijven en organisaties bij met custom made telecomadvies. Neem dus zekercontact met ons op en hoor wat we voor u kunnen betekenen.

Meer nieuws