FMC: de oplossing voor mentaal welzijn

1/2/2022

FMC: de oplossing voor mentaal welzijn

Mentaal en digitaal welzijn is door de coronapandemie nog nooit zo belangrijk geweest. Door te telewerken werd het voor werknemers steeds moeilijker om werk en privé gescheiden te houden. FMC is de oplossing om na uw werkuren niet meer gestoord te worden.

Wat is FMC

FMC is een technologie waarbij u kan bellen met uw gsm, met het vaste telefoonnummer van uw werk en over die telefoonlijn. Daarnaast kan u ook opgebeld worden op uw vast nummer op uw gsm. Uw vast telefoonverkeer verloopt dus via uw gsm.

Bij deze manier van bellen wordt er geen softphone-app gebruikt. Deze apps bellen over wifi, waardoor de kwaliteit van het gesprek soms te wensen overlaat. Bij FMC wordt er gebruik gemaakt van het telefoonsignaal die u met uw vaste telefoon ook heeft. De kwaliteit zal dus nooit minder zijn.

Waarom helpt FMC bij uw welzijn?

Bij FMC switcht u aan het begin van de dag uw gsm naar business modus. Zolang u in die modus zit, kan u bereikt worden op uw vast nummer van het werk. Als uw werkdag erop zit, kunt u terug switchen naar privémodus. Dan bent u enkel op uw eigen gsm bereikbaar. Op die manier hoeft u dus uw gsm-nummer niet meer door te geven aan partners of klanten en wordt u na uw werkuren niet meer telefonisch gestoord. De werkdag zit er dan dus effectief op en de grens tussen werk en privé wordt iets makkelijker bewaard.

FMC op de werkvloer?

Uiteraard kan FMC ook gebruikt worden wanneer u niet telewerkt. In het bijzonder voor mensen die vaak de baan op moeten kan FMC een welkome technologie zijn. Op die manier hoeven zij hun gsm-nummer niet meer te geven aan klanten, maar zijn ze telkens bereikbaar via het vaste nummer als ze in business mode staan.

Interesse in FMC? Had u graag meer info gekregen? Neem contact met ons op en wij bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Meer nieuws