Coördinatie in communicatie

Consultancy Data netwerk Internet Telefooncentrales Cloud oplossingen Vaste telefonie Mobiele telefonie Beheer devices

Datanetwerken

Datanetwerken

Gestroomlijnde communicatie

Werkt u met thuiswerkers en mobiele werkers? Hebt u verschillende vestigingen in binnen- en buitenland? Dan is het heel belangrijk dat de communicatie tussen uw verschillende medewerkers en sites continu en gestroomlijnd verloopt. De performantie van uw verbinding en waarvoor ze wordt gebruikt, spelen hierin een cruciale rol. Runa peilt vooraf naar uw behoeften op dit gebied en vindt de beste oplossing op maat van uw bedrijf.

Zo zorgt u ervoor dat elk van uw medewerkers op elk moment en op elke locatie over alle belangrijke data kan beschikken.

 

Verschillende technologieën

Koperdraad (VDSL, ADSL, SDSL), glasvezel, COAX, draadloze verbindingen: al deze technologieën hebben hun waarde reeds bewezen. Runa zoekt op basis van uw aansluitbaarheid uit met welke oplossing u het meest gebaat bent. Vervolgens leveren we u advies over de technologie – of combinatie van technologieën – die u de grootste zekerheid biedt op het vlak van back-up. Twijfelt u welke technologie voor uw organisatie het meest geschikt is? Runa helpt u deze belangrijke beslissing te nemen na een grondige analyse van uw huidige én toekomstige situatie.

 

Runa levert advies:

  • op basis van een grondige analyse van uw huidige én toekomstige situatie
  • rond de mogelijkheden van de voorgestelde technologie of combinatie van technologieën
  • en houdt daarbij rekening met aansluitbaarheid, performantie en redundantie

Solution Seperator